Nabeschouwing Hibernian - St. Johnstone (1-2) || Schotse Premiership 2010/2011

Zaterdag 30 april 2011 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2010/2011 neemt Hibernian het zaterdag 30 april 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Johnstone.

Via de Hibernian - St. Johnstone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - St. Johnstone (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Hibernian en St. Johnstone is geëindigd in een 1-2 overwinning voor St. Johnstone. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 23e minuut dacht Hibernian op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Sodje. Helaas voor Hibernian werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het St. Johnstone dat via L. Craig dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Moon dacht na 90 minuten te scoren voor St. Johnstone, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hibernian - St. Johnstone
1
2
LIVE Hibernian - St. Johnstone 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - St. Johnstone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Hibernian Doelpunt A. Sodje Hibernian
44' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor M. Scott Hibernian
55' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor Ricardo Vaz Té Hibernian
62' Wissel St. Johnstone Wissel L. Craig voor D. Invincibile St. Johnstone
69' Wissel Hibernian Wissel D. Wotherspoon voor A. Sodje Hibernian
69' Wissel St. Johnstone Wissel G. Gartland voor M. Davidson St. Johnstone
74' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt L. Craig St. Johnstone
76' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor G. Gartland St. Johnstone
78' Wissel Hibernian Wissel D. Galbraith voor M. Scott Hibernian
88' Wissel Hibernian Wissel D. Riordan voor C. Booth Hibernian
88' Wissel St. Johnstone Wissel J. Robertson voor P. MacDonald St. Johnstone
90' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt K. Moon St. Johnstone
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - St. Johnstone
Opstellingen Hibernian - St. Johnstone

Voorbeschouwing Hibernian - St. Johnstone

Hibernian en St. Johnstone treffen elkaar in de 3e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Hibernian en St. Johnstone in de Schotse Premiership vond plaats op 5 maart 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is St. Johnstone favoriet. 2 keer wist de ploeg van Hibernian te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Hibernian. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.