Nabeschouwing Inverness CT - Celtic (1-1) || Schotse Premiership 2014/2015

Zaterdag 11 april 2015 - 13:45 uur

In de Schotse Premiership 2014/2015 neemt Inverness CT het zaterdag 11 april 2015 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Celtic.

Via de Inverness CT - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inverness CT - Celtic (1-1)

De Schotse Premiership 2014/2015 wedstrijd tussen Inverness CT en Celtic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 3e minuut dacht Celtic op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Griffiths. Helaas voor Celtic werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 4e minuut was het Inverness CT dat via E. Ofere dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Inverness CT - Celtic
1
1
LIVE Inverness CT - Celtic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inverness CT - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Celtic Doelpunt L. Griffiths Celtic
4' Doelpunt Inverness CT Doelpunt E. Ofere Inverness CT
20' Wissel Inverness CT Wissel R. Esson voor D. Brill Inverness CT
22' Gele kaart Inverness CT Gele kaart voor J. Meekings Inverness CT
29' Gele kaart Inverness CT Gele kaart voor E. Ofere Inverness CT
32' Gele kaart Celtic Gele kaart voor V. van Dijk Celtic
39' Gele kaart Inverness CT Gele kaart voor R. Draper Inverness CT
47' Gele kaart Inverness CT Gele kaart voor M. Watkins Inverness CT
47' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Armstrong Celtic
62' Wissel Celtic Wissel A. Matthews voor E. Ambrose Celtic
62' Wissel Celtic Wissel K. Commons voor G. Mackay-Steven Celtic
67' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Brown Celtic
78' Wissel Celtic Wissel J. Guidetti voor L. Griffiths Celtic
85' Wissel Inverness CT Wissel J. Vincent voor D. Williams Inverness CT
86' Wissel Inverness CT Wissel A. Doran voor R. Christie Inverness CT
Video hoogtepunten en samenvatting Inverness CT - Celtic
Opstellingen Inverness CT - Celtic

Voorbeschouwing Inverness CT - Celtic

Inverness CT en Celtic treffen elkaar in de 33e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Inverness CT en Celtic in de Schotse Premiership vond plaats op 1 november 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celtic. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Celtic favoriet. 18 keer wist de ploeg van Inverness CT te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Inverness CT. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.