Nabeschouwing St. Johnstone - Dundee (1-0) || Schotse Premiership 2012/2013

Woensdag 2 januari 2013 - 15:00 uur

In de Schotse Premiership 2012/2013 neemt St. Johnstone het woensdag 2 januari 2013 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Dundee.

Via de St. Johnstone - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Dundee (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Johnstone en Dundee is geëindigd in een 1-0 overwinning voor St. Johnstone. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 33e minuut dacht St. Johnstone op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Craig. Helaas voor St. Johnstone werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken St. Johnstone - Dundee
1
0
LIVE St. Johnstone - Dundee 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt L. Craig St. Johnstone
35' Wissel St. Johnstone Wissel T. Scobbie voor C. Davidson St. Johnstone
47' Gele kaart Dundee Gele kaart voor S. ODonnell Dundee
52' Wissel Dundee Wissel K. McBride voor S. ODonnell Dundee
58' Gele kaart Dundee Gele kaart voor J. McAlister Dundee
62' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor M. Davidson St. Johnstone
64' Wissel Dundee Wissel M. Stewart voor C. Nish Dundee
68' Wissel St. Johnstone Wissel S. MacLean voor G. Tadé St. Johnstone
70' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor P. Pawlett St. Johnstone
82' Wissel St. Johnstone Wissel N. Hasselbaink voor R. Vine St. Johnstone
82' Wissel Dundee Wissel J. Baird voor S. Milne Dundee
Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Dundee
Opstellingen St. Johnstone - Dundee

Voorbeschouwing St. Johnstone - Dundee

St. Johnstone en Dundee treffen elkaar in de 22e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen St. Johnstone en Dundee in de Schotse Premiership vond plaats op 29 september 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Johnstone. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is St. Johnstone favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dundee slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.