Nabeschouwing St. Mirren - Dundee (1-2) || Schotse Premiership 2014/2015

Zaterdag 24 januari 2015 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2014/2015 neemt St. Mirren het zaterdag 24 januari 2015 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Greenhill Road.

Via de St. Mirren - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Dundee (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Dundee is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dundee. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 40e minuut dacht St. Mirren op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Mclean. Helaas voor St. Mirren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Dundee dat via G. Irvine dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Davidson dacht na 69 minuten te scoren voor Dundee, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 80e minuut moest St. Mirren verder met een man minder, nadat Y. Arquin een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken St. Mirren - Dundee
1
2
LIVE St. Mirren - Dundee 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor J. Naismith St. Mirren
40' Doelpunt St. Mirren Doelpunt K. Mclean met assist van S. Mallan St. Mirren
50' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor Y. Arquin St. Mirren
53' Doelpunt Dundee Doelpunt G. Irvine met assist van G. Stewart Dundee
59' Wissel St. Mirren Wissel G. Wylde voor S. Kelly St. Mirren
60' Wissel St. Mirren Wissel I. Osbourne voor L. McLear St. Mirren
65' Wissel Dundee Wissel A. Harris voor G. Harkins Dundee
69' Doelpunt Dundee Doelpunt I. Davidson met assist van G. Stewart Dundee
74' Gele kaart Dundee Gele kaart voor G. Stewart Dundee
80' Tweede gele kaart St. Mirren Tweede gele kaart voor Y. Arquin St. Mirren
84' Wissel Dundee Wissel L. Tankulic voor K. Gadzhalov Dundee
87' Gele kaart Dundee Gele kaart voor S. Bain Dundee
90' Wissel St. Mirren Wissel C. Ball voor J. Tesselaar St. Mirren
92' Wissel Dundee Wissel T. Konrad voor I. Davidson Dundee
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Dundee
Opstellingen St. Mirren - Dundee

Voorbeschouwing St. Mirren - Dundee

St. Mirren en Dundee treffen elkaar in de 24e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen St. Mirren en Dundee in de Schotse Premiership vond plaats op 27 december 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Mirren. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel St. Mirren als Dundee wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.