Nabeschouwing St. Mirren - Hamilton Academical (2-2) || Schotse Premiership 2010/2011

Zaterdag 16 oktober 2010 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2010/2011 neemt St. Mirren het zaterdag 16 oktober 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hamilton Academical. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Greenhill Road.

Via de St. Mirren - Hamilton Academical live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Hamilton Academical (2-2)

De Schotse Premiership 2010/2011 wedstrijd tussen St. Mirren en Hamilton Academical geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 39e minuut dacht Hamilton Academical op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Routledge. Helaas voor Hamilton Academical werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Hamilton Academical dat via H. Murray dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Higdon dacht na 60 minuten te scoren voor St. Mirren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde St. Mirren via M. Higdon, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken St. Mirren - Hamilton Academical
2
2
LIVE St. Mirren - Hamilton Academical 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Hamilton Academical teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor J. Potter St. Mirren
30' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor P. Cregg St. Mirren
39' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt J. Routledge Hamilton Academical
47' Eigen doelpunt Hamilton Academical Eigen doelpunt H. Murray Hamilton Academical
50' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor G. McDonald Hamilton Academical
58' Wissel St. Mirren Wissel K. Mclean voor P. Cregg St. Mirren
60' Doelpunt St. Mirren Doelpunt M. Higdon St. Mirren
60' Wissel Hamilton Academical Wissel A. Graham voor J. Goodwin Hamilton Academical
61' Wissel Hamilton Academical Wissel D. Elebert voor G. McDonald Hamilton Academical
68' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor J. Travner St. Mirren
70' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor A. Graham Hamilton Academical
73' Doelpunt St. Mirren Doelpunt M. Higdon St. Mirren
76' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor H. Murray St. Mirren
79' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor P. McGowan St. Mirren
85' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor D. Elebert Hamilton Academical
90' Wissel Hamilton Academical Wissel D. Casalinuovo voor N. Hasselbaink Hamilton Academical
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Hamilton Academical
Opstellingen St. Mirren - Hamilton Academical

Voorbeschouwing St. Mirren - Hamilton Academical

St. Mirren en Hamilton Academical treffen elkaar in de 16e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen St. Mirren en Hamilton Academical in de Schotse Premiership vond plaats op 13 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hamilton Academical. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Hamilton Academical favoriet. 3 keer wist de ploeg van St. Mirren te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor St. Mirren. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.