Nabeschouwing Benevento - Crotone (1-1) || Serie A 2020/2021

Zondag 16 mei 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2020/2021 neemt Benevento het zondag 16 mei 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Crotone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ciro Vigorito in Benevento.

Via de Benevento - Crotone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benevento - Crotone (1-1)

De Serie A 2020/2021 wedstrijd tussen Benevento en Crotone geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door G. Lapadula, waarmee Benevento met 1-0 de leiding nam. In de 24e minuut moest V. Golemic van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Piero Giacomelli een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Crotone verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Simy namens Crotone in de 93e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Benevento - Crotone 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benevento - Crotone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Benevento Doelpunt G. Lapadula met assist van P. Hetemaj Benevento 1-0
15' Gele kaart Crotone Gele kaart voor L. Marrone Crotone
19' Wissel Benevento Wissel R. Improta voor A. Ionita Benevento
24' Rode kaart Crotone Rode kaart voor V. Golemic Crotone
36' Wissel Benevento Wissel A. Tuia voor F. Depaoli Benevento
46' Wissel Crotone Wissel P. Pereira voor L. Marrone Crotone
46' Wissel Benevento Wissel B. Dabo voor G. Caprari Benevento
51' Gele kaart Crotone Gele kaart voor L. Magallan Crotone
62' Wissel Crotone Wissel L. Rojas voor N. Zanellato Crotone
67' Wissel Crotone Wissel J. Petriccione voor L. Cigarini Crotone
67' Wissel Crotone Wissel M. Vulic voor A. Benali Crotone
80' Gele kaart Benevento Gele kaart voor K. Glik Benevento
83' Wissel Crotone Wissel D. M. Dragus voor A. Ounas Crotone
83' Wissel Benevento Wissel A. Gaich voor R. Insigne Benevento
88' Gele kaart Benevento Gele kaart voor A. Gaich Benevento
93' Doelpunt Crotone Doelpunt Simy met assist van P. Pereira Crotone 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Benevento - Crotone
Opstellingen Benevento - Crotone
De opstellingen van Benevento en Crotone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benevento gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Crotone zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Benevento - Crotone

Benevento en Crotone treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benevento en Crotone in de Serie A vond plaats op 17 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crotone. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Crotone favoriet. 2 keer wist de ploeg van Benevento te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Benevento. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Benevento 1
Winst Crotone 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benevento op een 18e positie staat, terwijl we Crotone terugvinden op de 19e plaats.