Nabeschouwing Inter Milan - Torino (1-0) || Serie A 2022/2023

Zaterdag 10 september 2022 - 18:00 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Inter Milan het zaterdag 10 september 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Torino (1-0)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Torino is onder leiding van scheidsrechter Giovanni Ayroldi geëindigd in een 1-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door M. Brozovic, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Torino dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Giovanni Ayroldi, waardoor Inter Milan de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Inter Milan - Torino 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Sanabria Torino
55' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Brozovic Inter
68' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Lukic Torino
68' Wissel Inter Wissel J. Correa voor E. Dzeko Inter
68' Wissel Inter Wissel A. Bastoni voor D. Dumfries Inter
69' Wissel Torino Wissel E. Ilkhan voor K. Linetty Torino
69' Wissel Torino Wissel N. Radonjic voor D. Seck Torino
77' Wissel Torino Wissel D. Zima voor R. Rodriguez Torino
77' Wissel Inter Wissel R. Bellanova voor F. Dimarco Inter
77' Wissel Inter Wissel H. Mkhitaryan voor H. Calhanoglu Inter
85' Wissel Inter Wissel R. Gosens voor M. Darmian Inter
89' Doelpunt Inter Doelpunt M. Brozovic met assist van N. Barella Inter 1-0
90' Wissel Torino Wissel W. Singo voor V. Lazaro Torino
90' Wissel Torino Wissel P. Pellegri voor A. Sanabria Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Torino
Opstellingen Inter Milan - Torino
De opstellingen van Inter Milan en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Torino

Inter Milan en Torino treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giovanni Ayroldi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Torino in de Serie A vond plaats op 13 maart 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Torino slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 14
Winst Torino 4
Gelijkspel 8
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 8e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 6e plaats.