Nabeschouwing Atalanta - Napoli (1-0) || Serie A 2012/2013

Woensdag 31 oktober 2012 - 20:45 uur



In de Serie A 2012/2013 neemt Atalanta het woensdag 31 oktober 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Napoli.

Via de Atalanta - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Napoli (1-0)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Napoli is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Atalanta - Napoli
Goals
1
0
LIVE Atalanta - Napoli 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Napoli
Opstellingen Atalanta - Napoli

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Atalanta - Napoli

Atalanta en Napoli treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Napoli in de Serie A vond plaats op 11 april 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Atalanta als Napoli wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Atalanta 3
Winst Napoli 3
Gelijkspel 2
Totaal 8
Tags
Atalanta - Napoli Opstelling Atalanta Opstelling Napoli Live Atalanta - Napoli Live Atalanta - Napoli kijken Atalanta - Napoli kijken Live Atalanta - Napoli stream Atalanta - Napoli Fox Sports Nabeschouwing Atalanta - Napoli Uitslag Atalanta - Napoli Statistieken Atalanta - Napoli Serie A 2012/2013 Atalanta - Napoli wedden Atalanta - Napoli gokken Atalanta - Napoli Unibet