Nabeschouwing Atalanta - Novara (2-1) || Serie A 2011/2012

Zondag 25 september 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2011/2012 neemt Atalanta het zondag 25 september 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Novara.

Via de Atalanta - Novara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Novara (2-1)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Novara is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 34e minuut dacht Atalanta op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Schelotto. Helaas voor Atalanta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Atalanta dat via L. Cigarini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Porcari dacht na 89 minuten te scoren voor Novara, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Atalanta - Novara
2
1
LIVE Atalanta - Novara 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Novara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Atalanta Doelpunt E. Schelotto met assist van G. Bellini Atalanta
53' Gele kaart Novara Gele kaart voor I. Radovanovic Novara
58' Wissel Novara Wissel L. Giorgi voor I. Radovanovic Novara
59' Doelpunt Atalanta Doelpunt L. Cigarini met assist van M. Gabbiadini Atalanta
61' Wissel Novara Wissel Jeda voor T. Morimoto Novara
63' Wissel Atalanta Wissel M. Moralez voor M. Gabbiadini Atalanta
65' Wissel Atalanta Wissel G. Bonaventura voor E. Schelotto Atalanta
67' Wissel Novara Wissel P. Granoche voor A. Mazzarani Novara
69' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor D. Capelli Atalanta
71' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. Brighi Atalanta
81' Wissel Atalanta Wissel S. Tiribocchi voor G. Denis Atalanta
82' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Masiello Atalanta
88' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor L. Cigarini Atalanta
89' Doelpunt Novara Doelpunt F. Porcari met assist van M. Rigoni Novara