Nabeschouwing Atalanta - Roma (4-1) || Serie A 2011/2012

Zondag 26 februari 2012 - 15:00 uur

In de Serie A 2011/2012 neemt Atalanta het zondag 26 februari 2012 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Roma.

Via de Atalanta - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Roma (4-1)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Roma is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Atalanta op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Marilungo. Helaas voor Atalanta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Atalanta dat via G. Denis dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Borini dacht na 36 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 47e minuut scoorde Atalanta via G. Denis, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 53e minuut werd P. Osvaldo van Roma met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Atalanta met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 66e minuut scoorde G. Denis namens Atalanta. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 82e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het M. Cassetti van Roma die voortijdig moest vertrekken.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Atalanta - Roma
4
1
LIVE Atalanta - Roma 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Atalanta Wissel G. Bellini voor S. Lucchini Atalanta
10' Doelpunt Atalanta Doelpunt G. Marilungo met assist van G. Denis Atalanta
19' Doelpunt Atalanta Doelpunt G. Denis met assist van M. Moralez Atalanta
21' Gele kaart Roma Gele kaart voor F. Gago Roma
36' Doelpunt Roma Doelpunt F. Borini met assist van P. Osvaldo Roma
47' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. Moralez Atalanta
46' Wissel Roma Wissel José Ángel voor A. Rosi Roma
47' Doelpunt Atalanta Doelpunt G. Denis met assist van G. Marilungo Atalanta
52' Wissel Atalanta Wissel E. Schelotto voor A. Carrozza Atalanta
53' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor L. Cigarini Atalanta
53' Rode kaart Roma Rode kaart voor P. Osvaldo Roma
57' Wissel Roma Wissel M. Cassetti voor Juan Roma
59' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor T. Manfredini Atalanta
66' Doelpunt Atalanta Doelpunt G. Denis met assist van L. Cigarini Atalanta
68' Wissel Roma Wissel L. Greco voor F. Gago Roma
75' Wissel Atalanta Wissel M. Gabbiadini voor G. Marilungo Atalanta
79' Gele kaart Roma Gele kaart voor L. Greco Roma
82' Rode kaart Roma Rode kaart voor M. Cassetti Roma
87' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor F. Peluso Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Roma
Opstellingen Atalanta - Roma

Voorbeschouwing Atalanta - Roma

Atalanta en Roma treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Roma in de Serie A vond plaats op 1 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 7 keer wist de ploeg van Atalanta te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Atalanta. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.