Nabeschouwing Bari 1908 - Cesena (1-1) || Serie A 2010/2011

Zondag 28 november 2010 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Bari 1908 het zondag 28 november 2010 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cesena.

Via de Bari 1908 - Cesena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bari 1908 - Cesena (1-1)

De Serie A 2010/2011 wedstrijd tussen Bari 1908 en Cesena geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 62e minuut dacht Cesena op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Colucci. Helaas voor Cesena werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Bari 1908 dat via F. Caputo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bari 1908 - Cesena
1
1
LIVE Bari 1908 - Cesena 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bari 1908 - Cesena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor F. Caputo Bari 1908
13' Gele kaart Cesena Gele kaart voor Y. Benalouane Cesena
16' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor A. Parisi Bari 1908
24' Gele kaart Cesena Gele kaart voor G. Colucci Cesena
26' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor M. Donati Bari 1908
37' Wissel Bari 1908 Wissel E. Álvarez voor A. Parisi Bari 1908
57' Wissel Cesena Wissel I. Budan voor E. Bogdani Cesena
62' Penalty Cesena Penalty G. Colucci L. Jiménez Cesena
63' Wissel Bari 1908 Wissel E. Rivas voor L. Rana Bari 1908
64' Doelpunt Bari 1908 Doelpunt F. Caputo met assist van E. Rivas Bari 1908
71' Wissel Cesena Wissel I. Fatic voor E. Schelotto Cesena
83' Wissel Bari 1908 Wissel M. DAlessandro voor M. Donati Bari 1908
91' Wissel Cesena Wissel M. Lauro voor E. Giaccherini Cesena