Nabeschouwing Bari 1908 - Juventus (1-0) || Serie A 2010/2011

Zondag 29 augustus 2010 - 18:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Bari 1908 het zondag 29 augustus 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Juventus.

Via de Bari 1908 - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bari 1908 - Juventus (1-0)

Het Serie A duel tussen Bari 1908 en Juventus is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bari 1908. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 43e minuut dacht Bari 1908 op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Donati. Helaas voor Bari 1908 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bari 1908 - Juventus
1
0
LIVE Bari 1908 - Juventus 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bari 1908 - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Bari 1908 Wissel M. Donati voor A. Gazzi Bari 1908
43' Doelpunt Bari 1908 Doelpunt M. Donati met assist van E. Álvarez Bari 1908
44' Gele kaart Juventus Gele kaart voor C. Marchisio Juventus
46' Wissel Juventus Wissel J. Martínez voor M. Krasic Juventus
58' Wissel Juventus Wissel D. Lanzafame voor S. Pepe Juventus
63' Wissel Juventus Wissel M. Sissoko voor Felipe Melo Juventus
76' Wissel Bari 1908 Wissel J. Castillo voor Barreto Bari 1908
88' Gele kaart Juventus Gele kaart voor L. Bonucci Juventus
92' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor N. Belmonte Bari 1908
91' Wissel Bari 1908 Wissel N. Pulzetti voor E. Álvarez Bari 1908
Video hoogtepunten en samenvatting Bari 1908 - Juventus
Opstellingen Bari 1908 - Juventus

Voorbeschouwing Bari 1908 - Juventus

Bari 1908 en Juventus treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Bari 1908 en Juventus in de Serie A vond plaats op 25 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bari 1908 als Juventus wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.