Nabeschouwing Bari 1908 - Napoli (0-2) || Serie A 2010/2011

Zondag 23 januari 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Bari 1908 het zondag 23 januari 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Napoli.

Via de Bari 1908 - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bari 1908 - Napoli (0-2)

Het Serie A duel tussen Bari 1908 en Napoli is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 38e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Lavezzi. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 67e minuut kreeg A. Parisi van Bari 1908 voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Bari 1908 de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. E. Cavani dacht na 87 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bari 1908 - Napoli
LIVE Bari 1908 - Napoli 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bari 1908 - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Napoli Doelpunt E. Lavezzi met assist van E. Cavani Napoli
42' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor A. Parisi Bari 1908
44' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor A. Raggi Bari 1908
46' Wissel Bari 1908 Wissel S. Almirón voor N. Pulzetti Bari 1908
46' Wissel Bari 1908 Wissel S. Okaka voor V. Kutuzov Bari 1908
63' Wissel Napoli Wissel H. Yebda voor M. Hamsík Napoli
67' Tweede gele kaart Bari 1908 Tweede gele kaart voor A. Parisi Bari 1908
78' Wissel Bari 1908 Wissel E. Rivas voor G. Rudolf Bari 1908
79' Gele kaart Napoli Gele kaart voor H. Campagnaro Napoli
82' Wissel Napoli Wissel José Sosa voor W. Gargano Napoli
87' Doelpunt Napoli Doelpunt E. Cavani met assist van E. Lavezzi Napoli
89' Wissel Napoli Wissel N. Dumitru voor E. Lavezzi Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Bari 1908 - Napoli
Opstellingen Bari 1908 - Napoli

Voorbeschouwing Bari 1908 - Napoli

Bari 1908 en Napoli treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Bari 1908 en Napoli in de Serie A vond plaats op 12 september 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 2 keer wist de ploeg van Bari 1908 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bari 1908. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.