Nabeschouwing Bologna - Milan (0-3) || Serie A 2010/2011

Zondag 12 december 2010 - 12:30 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Bologna het zondag 12 december 2010 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Milan.

Via de Bologna - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Milan (0-3)

Het Serie A duel tussen Bologna en Milan is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Boateng. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Milan dat via Robinho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Z. Ibrahimovic dacht na 60 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bologna - Milan
LIVE Bologna - Milan 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Milan Doelpunt K. Boateng met assist van Z. Ibrahimovic Milan
10' Gele kaart Milan Gele kaart voor K. Boateng Milan
20' Gele kaart Bologna Gele kaart voor G. Mudingayi Bologna
35' Doelpunt Milan Doelpunt Robinho met assist van K. Boateng Milan
46' Wissel Bologna Wissel A. Ekdal voor A. Buscè Bologna
46' Wissel Bologna Wissel R. Meggiorini voor F. Della Rocca Bologna
53' Wissel Milan Wissel R. Strasser voor G. Gattuso Milan
58' Wissel Milan Wissel L. Antonini voor G. Zambrotta Milan
60' Doelpunt Milan Doelpunt Z. Ibrahimovic met assist van A. Pirlo Milan
64' Gele kaart Bologna Gele kaart voor G. Ramírez Bologna
72' Wissel Milan Wissel C. Seedorf voor K. Boateng Milan
76' Wissel Bologna Wissel H. Giménez voor G. Ramírez Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Milan
Opstellingen Bologna - Milan

Voorbeschouwing Bologna - Milan

Bologna en Milan treffen elkaar in de 16e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Milan in de Serie A vond plaats op 7 februari 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 2 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Bologna. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.