Nabeschouwing Bologna - Roma (3-3) || Serie A 2012/2013

Zondag 27 januari 2013 - 12:30 uur



In de Serie A 2012/2013 neemt Bologna het zondag 27 januari 2013 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Roma.

Via de Bologna - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Roma (3-3)

De Serie A 2012/2013 wedstrijd tussen Bologna en Roma geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bologna - Roma
Goals
3
3
LIVE Bologna - Roma 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Roma
Opstellingen Bologna - Roma

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bologna - Roma

Bologna en Roma treffen elkaar in de 22e speelronde van de Serie A van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Roma in de Serie A vond plaats op 16 september 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bologna. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 5 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Bologna. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bologna 1
Winst Roma 5
Gelijkspel 3
Totaal 9
Tags
Bologna - Roma Opstelling Bologna Opstelling Roma Live Bologna - Roma Live Bologna - Roma kijken Bologna - Roma kijken Live Bologna - Roma stream Bologna - Roma Fox Sports Nabeschouwing Bologna - Roma Uitslag Bologna - Roma Statistieken Bologna - Roma Serie A 2012/2013 Bologna - Roma wedden Bologna - Roma gokken Bologna - Roma Unibet