Nabeschouwing Brescia - Cagliari (1-2) || Serie A 2010/2011

Zondag 21 november 2010 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Brescia het zondag 21 november 2010 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari.

Via de Brescia - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brescia - Cagliari (1-2)

Het Serie A duel tussen Brescia en Cagliari is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht Brescia op voorsprong te komen via een doelpunt van Andrea Caracciolo. Helaas voor Brescia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het Cagliari dat via A. Matri dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Conti dacht na 66 minuten te scoren voor Cagliari, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Brescia - Cagliari
1
2
LIVE Brescia - Cagliari 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brescia - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Penalty Brescia Penalty Andrea Caracciolo Brescia
30' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Astori Cagliari
43' Gele kaart Brescia Gele kaart voor D. Baiocco Brescia
45' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Matri Cagliari
50' Gele kaart Brescia Gele kaart voor J. Zebina Brescia
63' Doelpunt Cagliari Doelpunt A. Matri met assist van A. Cossu Cagliari
64' Wissel Cagliari Wissel Nenê voor R. Acquafresca Cagliari
65' Gele kaart Brescia Gele kaart voor Á. Vass Brescia
66' Doelpunt Cagliari Doelpunt D. Conti Cagliari
67' Wissel Brescia Wissel A. Diamanti voor D. Baiocco Brescia
70' Wissel Brescia Wissel A. Budel voor Á. Vass Brescia
72' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Conti Cagliari
81' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Ariaudo Cagliari
84' Wissel Brescia Wissel D. Possanzini voor P. Kone Brescia