Nabeschouwing Brescia - Inter Milan (1-1) || Serie A 2010/2011

Vrijdag 11 maart 2011 - 20:45 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Brescia het vrijdag 11 maart 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Inter Milan.

Via de Brescia - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brescia - Inter Milan (1-1)

De Serie A 2010/2011 wedstrijd tussen Brescia en Inter Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 18e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Etoo. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 85e minuut was het Brescia dat via Andrea Caracciolo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 89e minuut moest Inter verder met een man minder nadat I. Córdoba een rode kaart had gekregen. Het lukte Brescia in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 94e minuut moest Brescia verder met een man minder, nadat Andrea Caracciolo een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Brescia - Inter Milan
1
1
LIVE Brescia - Inter Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brescia - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Inter Doelpunt S. Etoo met assist van A. Ranocchia Inter
25' Wissel Brescia Wissel F. Daprelà voor G. Berardi Brescia
27' Gele kaart Brescia Gele kaart voor F. Daprelà Brescia
39' Gele kaart Brescia Gele kaart voor J. Zebina Brescia
43' Gele kaart Brescia Gele kaart voor Andrea Caracciolo Brescia
53' Gele kaart Inter Gele kaart voor Maicon Inter
56' Gele kaart Brescia Gele kaart voor P. Kone Brescia
62' Wissel Brescia Wissel Eder voor M. Zambelli Brescia
65' Wissel Inter Wissel I. Córdoba voor Lúcio Inter
70' Wissel Inter Wissel H. Kharja voor G. Pazzini Inter
77' Wissel Inter Wissel M. Materazzi voor Y. Nagatomo Inter
83' Wissel Brescia Wissel D. Lanzafame voor Á. Vass Brescia
85' Doelpunt Brescia Doelpunt Andrea Caracciolo Brescia
88' Gele kaart Brescia Gele kaart voor P. Hetemaj Brescia
89' Rode kaart Inter Rode kaart voor I. Córdoba Inter
94' Tweede gele kaart Brescia Tweede gele kaart voor Andrea Caracciolo Brescia
Video hoogtepunten en samenvatting Brescia - Inter Milan
Opstellingen Brescia - Inter Milan

Voorbeschouwing Brescia - Inter Milan

Brescia en Inter Milan treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Brescia en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 6 november 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.