Nabeschouwing Cagliari - Brescia (1-1) || Serie A 2010/2011

Zondag 10 april 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Cagliari het zondag 10 april 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Brescia.

Via de Cagliari - Brescia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Brescia (1-1)

De Serie A 2010/2011 wedstrijd tussen Cagliari en Brescia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 22e minuut dacht Cagliari op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Cossu. Helaas voor Cagliari werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Brescia dat via Andrea Caracciolo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut kreeg Eder van Brescia voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Brescia de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Brescia
1
1
LIVE Cagliari - Brescia 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Brescia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Cagliari Doelpunt A. Cossu met assist van D. Astori Cagliari
23' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Cossu Cagliari
31' Wissel Brescia Wissel A. Diamanti voor Á. Vass Brescia
53' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Conti Cagliari
53' Wissel Brescia Wissel P. Kone voor M. Zambelli Brescia
61' Doelpunt Brescia Doelpunt Andrea Caracciolo met assist van A. Diamanti Brescia
65' Wissel Cagliari Wissel S. Missiroli voor A. Lazzari Cagliari
76' Wissel Brescia Wissel G. Berardi voor J. Zebina Brescia
83' Gele kaart Brescia Gele kaart voor Eder Brescia
88' Wissel Cagliari Wissel D. Ragatzu voor R. Acquafresca Cagliari
90' Tweede gele kaart Brescia Tweede gele kaart voor Eder Brescia
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Brescia
Opstellingen Cagliari - Brescia

Voorbeschouwing Cagliari - Brescia

Cagliari en Brescia treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Brescia in de Serie A vond plaats op 21 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Cagliari favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Brescia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.