Nabeschouwing Cagliari - Milan (0-1) || Serie A 2010/2011

Donderdag 6 januari 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Cagliari het donderdag 6 januari 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Milan.

Via de Cagliari - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Milan (0-1)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Milan is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 85e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Strasser. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Milan
LIVE Cagliari - Milan 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Wissel Cagliari Wissel D. Biondini voor A. Lazzari Cagliari
54' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor F. Pisano Cagliari
58' Wissel Milan Wissel R. Strasser voor G. Gattuso Milan
74' Wissel Milan Wissel A. Cassano voor A. Merkel Milan
84' Wissel Cagliari Wissel R. Acquafresca voor A. Matri Cagliari
85' Doelpunt Milan Doelpunt R. Strasser met assist van A. Cassano Milan
88' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Ambrosini Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Milan
Opstellingen Cagliari - Milan

Voorbeschouwing Cagliari - Milan

Cagliari en Milan treffen elkaar in de 18e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Milan in de Serie A vond plaats op 3 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 8 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cagliari. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.