Nabeschouwing Cagliari - Roma (5-1) || Serie A 2010/2011

Zaterdag 11 september 2010 - 20:45 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Cagliari het zaterdag 11 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roma.

Via de Cagliari - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Roma (5-1)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Roma is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Cagliari op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Conti. Helaas voor Cagliari werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Roma dat via D. De Rossi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 22e minuut moest Roma verder met een man minder nadat N. Burdisso een rode kaart had gekregen. Het lukte Cagliari in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 23e minuut scoorde Cagliari via A. Matri, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 38 minuten spelen wist Cagliari via R. Acquafresca de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 47e minuut scoorde A. Matri namens Cagliari. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 88e minuut leek A. Lazzari te scoren voor Cagliari, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Roma
5
1
LIVE Cagliari - Roma 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Cagliari Doelpunt D. Conti Cagliari
14' Wissel Roma Wissel A. Rosi voor P. Castellini Roma
18' Doelpunt Roma Doelpunt D. De Rossi met assist van F. Totti Roma
22' Rode kaart Roma Rode kaart voor N. Burdisso Roma
23' Penalty Cagliari Penalty A. Matri Cagliari
24' Wissel Cagliari Wissel A. Lazzari voor D. Conti Cagliari
25' Wissel Roma Wissel G. Burdisso voor F. Totti Roma
38' Doelpunt Cagliari Doelpunt R. Acquafresca met assist van D. Biondini Cagliari
47' Doelpunt Cagliari Doelpunt A. Matri met assist van A. Cossu Cagliari
51' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Agostini Cagliari
63' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Lazzari Cagliari
64' Wissel Roma Wissel Júlio Baptista voor J. Ménez Roma
67' Wissel Cagliari Wissel A. Pinardi voor R. Acquafresca Cagliari
74' Wissel Cagliari Wissel Nenê voor A. Matri Cagliari
81' Gele kaart Roma Gele kaart voor S. Perrotta Roma
84' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Cossu Cagliari
84' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Rosi Roma
88' Doelpunt Cagliari Doelpunt A. Lazzari met assist van A. Cossu Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Roma
Opstellingen Cagliari - Roma

Voorbeschouwing Cagliari - Roma

Cagliari en Roma treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Roma in de Serie A vond plaats op 9 mei 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 5 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Cagliari. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.