Nabeschouwing Catania - Genoa (2-1) || Serie A 2010/2011

Zondag 27 februari 2011 - 12:30 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Catania het zondag 27 februari 2011 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Genoa.

Via de Catania - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Catania - Genoa (2-1)

Het Serie A duel tussen Catania en Genoa is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Catania. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 19e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Floro Flores. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Catania dat via M. López dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Bergessio dacht na 56 minuten te scoren voor Catania, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 67e minuut werd D. Criscito van Genoa met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Genoa het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 69e minuut werd A. Floro Flores van Genoa met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Genoa met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 75 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat B. Augustyn zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Catania - Genoa
2
1
LIVE Catania - Genoa 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Catania - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Miguel Veloso Genoa
19' Doelpunt Genoa Doelpunt A. Floro Flores Genoa
20' Gele kaart Genoa Gele kaart voor E. Moretti Genoa
21' Gele kaart Catania Gele kaart voor A. Potenza Catania
46' Wissel Catania Wissel A. Ricchiuti voor P. Ledesma Catania
46' Wissel Catania Wissel E. Schelotto voor A. Potenza Catania
51' Doelpunt Catania Doelpunt M. López met assist van M. Silvestre Catania
52' Wissel Genoa Wissel L. Antonelli voor E. Moretti Genoa
56' Doelpunt Catania Doelpunt G. Bergessio Catania
57' Wissel Genoa Wissel A. Paloschi voor J. Kucka Genoa
60' Gele kaart Catania Gele kaart voor G. Bergessio Catania
63' Gele kaart Catania Gele kaart voor B. Augustyn Catania
67' Rode kaart Genoa Rode kaart voor D. Criscito Genoa
68' Wissel Genoa Wissel B. Jankovic voor A. Floro Flores Genoa
69' Rode kaart Genoa Rode kaart voor A. Floro Flores Genoa
75' Tweede gele kaart Catania Tweede gele kaart voor B. Augustyn Catania
79' Wissel Catania Wissel G. Marchese voor A. Gómez Catania
94' Gele kaart Catania Gele kaart voor M. López Catania
Video hoogtepunten en samenvatting Catania - Genoa
Opstellingen Catania - Genoa

Voorbeschouwing Catania - Genoa

Catania en Genoa treffen elkaar in de 27e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Catania en Genoa in de Serie A vond plaats op 24 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Genoa favoriet. 3 keer wist de ploeg van Catania te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Catania. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.