Nabeschouwing Catania - Livorno (3-2) || Serie A 2006/2007

Zondag 12 november 2006 - 15:00 uur



In de Serie A 2006/2007 neemt Catania het zondag 12 november 2006 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Livorno.

Via de Catania - Livorno live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Catania - Livorno (3-2)

Het Serie A duel tussen Catania en Livorno is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Catania. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Catania op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Spinesi. Helaas voor Catania werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Livorno dat via I. Bakayoko dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Paulinho dacht na 60 minuten te scoren voor Livorno, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde Catania via F. Caserta, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Catania via G. Corona de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Catania - Livorno
Goals
3
2
LIVE Catania - Livorno 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Catania - Livorno teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Doelpunt Catania Doelpunt G. Spinesi Catania
45' Doelpunt Livorno Doelpunt I. Bakayoko Livorno
60' Doelpunt Livorno Doelpunt Paulinho Livorno
61' Doelpunt Catania Doelpunt F. Caserta Catania
90' Doelpunt Catania Doelpunt G. Corona Catania
Video hoogtepunten en samenvatting Catania - Livorno
Opstellingen Catania - Livorno

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Catania - Livorno

Catania en Livorno treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2006/2007.

Het is voor het eerst dat Catania en Livorno elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Catania 0
Winst Livorno 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Catania - Livorno Opstelling Catania Opstelling Livorno Live Catania - Livorno Live Catania - Livorno kijken Catania - Livorno kijken Live Catania - Livorno stream Catania - Livorno Fox Sports Nabeschouwing Catania - Livorno Uitslag Catania - Livorno Statistieken Catania - Livorno Serie A 2006/2007 Catania - Livorno wedden Catania - Livorno gokken Catania - Livorno Unibet