Nabeschouwing Cesena - Bologna (0-2) || Serie A 2010/2011

Zondag 5 december 2010 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Cesena het zondag 5 december 2010 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bologna.

Via de Cesena - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cesena - Bologna (0-2)

Het Serie A duel tussen Cesena en Bologna is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 31e minuut dacht Bologna op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Di Vaio. Helaas voor Bologna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Bologna dat via M. Britos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Cesena - Bologna
LIVE Cesena - Bologna 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cesena - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Cesena Gele kaart voor Y. Benalouane Cesena
31' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Di Vaio Bologna
40' Wissel Bologna Wissel R. Meggiorini voor G. Ramírez Bologna
46' Gele kaart Bologna Gele kaart voor D. Pérez Bologna
46' Wissel Cesena Wissel I. Budan voor L. Jiménez Cesena
46' Wissel Cesena Wissel E. Schelotto voor S. Appiah Cesena
59' Gele kaart Bologna Gele kaart voor F. Della Rocca Bologna
62' Wissel Cesena Wissel M. Lauro voor Y. Benalouane Cesena
68' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Di Vaio Bologna
68' Gele kaart Cesena Gele kaart voor M. Lauro Cesena
79' Wissel Bologna Wissel F. Casarini voor F. Della Rocca Bologna
87' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Britos met assist van F. Casarini Bologna
93' Gele kaart Cesena Gele kaart voor S. von Bergen Cesena