Nabeschouwing Cesena - Fiorentina (2-2) || Serie A 2010/2011

Zondag 3 april 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Cesena het zondag 3 april 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina.

Via de Cesena - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cesena - Fiorentina (2-2)

De Serie A 2010/2011 wedstrijd tussen Cesena en Fiorentina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 18e minuut dacht Cesena op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Jiménez. Helaas voor Cesena werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Fiorentina dat via A. Gilardino dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Montolivo dacht na 69 minuten te scoren voor Fiorentina, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Cesena via F. Caserta, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Cesena - Fiorentina
2
2
LIVE Cesena - Fiorentina 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cesena - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor A. Mutu Fiorentina
14' Gele kaart Cesena Gele kaart voor D. Santon Cesena
18' Doelpunt Cesena Doelpunt L. Jiménez met assist van M. Parolo Cesena
35' Doelpunt Fiorentina Doelpunt A. Gilardino met assist van J. Vargas Fiorentina
39' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor R. Montolivo Fiorentina
49' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor L. De Silvestri Fiorentina
59' Wissel Cesena Wissel A. Rosina voor E. Giaccherini Cesena
69' Doelpunt Fiorentina Doelpunt R. Montolivo met assist van M. Santana Fiorentina
74' Wissel Cesena Wissel F. Caserta voor L. Jiménez Cesena
74' Wissel Cesena Wissel E. Bogdani voor P. Sammarco Cesena
74' Wissel Fiorentina Wissel M. Marchionni voor M. Santana Fiorentina
82' Wissel Fiorentina Wissel G. DAgostino voor J. Vargas Fiorentina
86' Doelpunt Cesena Doelpunt F. Caserta met assist van D. Malonga Cesena
Video hoogtepunten en samenvatting Cesena - Fiorentina
Opstellingen Cesena - Fiorentina

Voorbeschouwing Cesena - Fiorentina

Cesena en Fiorentina treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Cesena en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 13 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Fiorentina favoriet. 1 keer wist de ploeg van Cesena te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cesena. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.