Nabeschouwing Cesena - Juventus (2-2) || Serie A 2010/2011

Zaterdag 12 maart 2011 - 20:45 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Cesena het zaterdag 12 maart 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus.

Via de Cesena - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cesena - Juventus (2-2)

De Serie A 2010/2011 wedstrijd tussen Cesena en Juventus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 19e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Matri. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Juventus dat via A. Matri dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Jiménez dacht na 41 minuten te scoren voor Cesena, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 43e minuut moest Juventus verder met een man minder, nadat M. Motta een tweede gele kaart kreeg. Na 80 minuten spelen wist Cesena via M. Parolo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cesena - Juventus
2
2
LIVE Cesena - Juventus 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cesena - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Matri met assist van A. Del Piero Juventus
21' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Motta Juventus
27' Gele kaart Cesena Gele kaart voor L. Jiménez Cesena
35' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Matri met assist van A. Del Piero Juventus
40' Gele kaart Juventus Gele kaart voor G. Buffon Juventus
41' Penalty Cesena Penalty L. Jiménez M. Parolo Cesena
43' Tweede gele kaart Juventus Tweede gele kaart voor M. Motta Juventus
46' Wissel Juventus Wissel Z. Grygera voor M. Krasic Juventus
52' Wissel Cesena Wissel D. Malonga voor F. Caserta Cesena
56' Gele kaart Juventus Gele kaart voor L. Bonucci Juventus
64' Gele kaart Cesena Gele kaart voor M. Lauro Cesena
67' Wissel Juventus Wissel J. Martínez voor A. Del Piero Juventus
73' Wissel Cesena Wissel A. Rosina voor E. Giaccherini Cesena
75' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Aquilani Juventus
77' Wissel Juventus Wissel V. Iaquinta voor A. Matri Juventus
80' Doelpunt Cesena Doelpunt M. Parolo Cesena
80' Wissel Cesena Wissel L. Ceccarelli voor D. Santon Cesena
Video hoogtepunten en samenvatting Cesena - Juventus
Opstellingen Cesena - Juventus

Voorbeschouwing Cesena - Juventus

Cesena en Juventus treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Cesena en Juventus in de Serie A vond plaats op 7 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 1 keer wist de ploeg van Cesena te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cesena. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.