Nabeschouwing Cesena - Lecce (1-0) || Serie A 2010/2011

Zondag 19 september 2010 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Cesena het zondag 19 september 2010 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lecce.

Via de Cesena - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cesena - Lecce (1-0)

Het Serie A duel tussen Cesena en Lecce is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Cesena. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor G. Colucci van Cesena. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 38e minuut het veld moest verlaten. In de 55e minuut was het Cesena dat via E. Bogdani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 80e minuut moest Lecce verder met een man minder nadat G. Munari een rode kaart had gekregen. Het lukte Cesena in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cesena - Lecce
1
0
LIVE Cesena - Lecce 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cesena - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Cesena Gele kaart voor G. Colucci Cesena
25' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Gustavo Lecce
38' Tweede gele kaart Cesena Tweede gele kaart voor G. Colucci Cesena
44' Gele kaart Cesena Gele kaart voor S. Appiah Cesena
44' Gele kaart Lecce Gele kaart voor I. Piatti Lecce
55' Doelpunt Cesena Doelpunt E. Bogdani met assist van S. von Bergen Cesena
58' Wissel Lecce Wissel D. Corvia voor Gustavo Lecce
59' Wissel Lecce Wissel D. Di Michele voor R. Olivera Lecce
68' Wissel Cesena Wissel D. Malonga voor E. Bogdani Cesena
68' Wissel Lecce Wissel M. Coppola voor J. Chevantón Lecce
72' Gele kaart Lecce Gele kaart voor S. Ferrario Lecce
80' Rode kaart Lecce Rode kaart voor G. Munari Lecce
88' Wissel Cesena Wissel M. Lauro voor E. Schelotto Cesena
91' Wissel Cesena Wissel L. Jiménez voor E. Giaccherini Cesena