Nabeschouwing Chievo - Juventus (1-1) || Serie A 2010/2011

Zondag 19 december 2010 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Chievo het zondag 19 december 2010 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Juventus.

Via de Chievo - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Juventus (1-1)

De Serie A 2010/2011 wedstrijd tussen Chievo en Juventus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 31e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Quagliarella. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut moest M. Giandonato van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Juventus verder met een speler minder. S. Pellissier dacht na 92 minuten te scoren voor Chievo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Chievo - Juventus
1
1
LIVE Chievo - Juventus 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Juventus Gele kaart voor G. Chiellini Juventus
31' Doelpunt Juventus Doelpunt F. Quagliarella met assist van V. Iaquinta Juventus
49' Gele kaart Chievo Gele kaart voor D. Mandelli Chievo
50' Gele kaart Chievo Gele kaart voor B. Cesar Chievo
52' Rode kaart Juventus Rode kaart voor M. Giandonato Juventus
57' Gele kaart Juventus Gele kaart voor L. Bonucci Juventus
59' Wissel Juventus Wissel H. Salihamidzic voor F. Quagliarella Juventus
62' Gele kaart Chievo Gele kaart voor G. Fernandes Chievo
62' Wissel Chievo Wissel P. Granoche voor M. Marcolini Chievo
71' Wissel Chievo Wissel L. Squizzi voor S. Sorrentino Chievo
79' Wissel Chievo Wissel M. Bogliacino voor G. Fernandes Chievo
81' Gele kaart Chievo Gele kaart voor A. Mantovani Chievo
88' Wissel Juventus Wissel N. Legrottaglie voor M. Krasic Juventus
92' Doelpunt Chievo Doelpunt S. Pellissier met assist van P. Granoche Chievo
91' Wissel Juventus Wissel A. Traoré voor S. Pepe Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Juventus
Opstellingen Chievo - Juventus

Voorbeschouwing Chievo - Juventus

Chievo en Juventus treffen elkaar in de 17e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Juventus in de Serie A vond plaats op 17 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chievo. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 3 keer wist de ploeg van Chievo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Chievo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.