Nabeschouwing Chievo - Roma (2-2) || Serie A 2010/2011

Zaterdag 4 december 2010 - 18:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Chievo het zaterdag 4 december 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Roma.

Via de Chievo - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Roma (2-2)

De Serie A 2010/2011 wedstrijd tussen Chievo en Roma geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 26e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van Fábio Simplício. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Roma dat via Fábio Simplício dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Moscardelli dacht na 61 minuten te scoren voor Chievo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Chievo via P. Granoche, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 85e minuut werd D. De Rossi van Roma met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Chievo met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Chievo - Roma
2
2
LIVE Chievo - Roma 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Roma Doelpunt Fábio Simplício Roma
44' Doelpunt Roma Doelpunt Fábio Simplício met assist van M. Cassetti Roma
58' Gele kaart Chievo Gele kaart voor G. Fernandes Chievo
60' Wissel Chievo Wissel P. Granoche voor M. Marcolini Chievo
61' Doelpunt Chievo Doelpunt D. Moscardelli Chievo
66' Wissel Roma Wissel Taddei voor L. Greco Roma
72' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Vucinic Roma
78' Wissel Roma Wissel M. Borriello voor Adriano Roma
79' Wissel Chievo Wissel M. Bogliacino voor G. Fernandes Chievo
83' Doelpunt Chievo Doelpunt P. Granoche met assist van S. Pellissier Chievo
84' Wissel Roma Wissel J. Ménez voor Fábio Simplício Roma
85' Rode kaart Roma Rode kaart voor D. De Rossi Roma
89' Wissel Chievo Wissel G. Sardo voor D. Moscardelli Chievo
93' Gele kaart Chievo Gele kaart voor A. Mantovani Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Roma
Opstellingen Chievo - Roma

Voorbeschouwing Chievo - Roma

Chievo en Roma treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Roma in de Serie A vond plaats op 9 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 3 keer wist de ploeg van Chievo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Chievo. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.