Nabeschouwing Fiorentina - Cesena (1-0) || Serie A 2010/2011

Zaterdag 13 november 2010 - 18:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Fiorentina het zaterdag 13 november 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cesena.

Via de Fiorentina - Cesena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Cesena (1-0)

Het Serie A duel tussen Fiorentina en Cesena is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 59e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Gilardino. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Cesena
1
0
LIVE Fiorentina - Cesena 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Cesena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Cesena Gele kaart voor Y. Benalouane Cesena
41' Wissel Fiorentina Wissel A. Ljajic voor A. Mutu Fiorentina
54' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Comotto Fiorentina
59' Doelpunt Fiorentina Doelpunt A. Gilardino met assist van A. Cerci Fiorentina
60' Wissel Fiorentina Wissel G. DAgostino voor M. Santana Fiorentina
73' Wissel Cesena Wissel I. Fatic voor M. Lauro Cesena
73' Wissel Cesena Wissel L. Ceccarelli voor E. Schelotto Cesena
83' Wissel Fiorentina Wissel M. Marchionni voor J. Vargas Fiorentina
86' Wissel Cesena Wissel O. Ighalo voor G. Colucci Cesena
93' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. DAgostino Fiorentina