Nabeschouwing Fiorentina - Napoli (1-1) || Serie A 2010/2011

Zondag 29 augustus 2010 - 20:45 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Fiorentina het zondag 29 augustus 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Napoli.

Via de Fiorentina - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Napoli (1-1)

De Serie A 2010/2011 wedstrijd tussen Fiorentina en Napoli geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 7e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Cavani. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Fiorentina dat via G. DAgostino dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 67e minuut moest Fiorentina verder met een man minder nadat J. Vargas een rode kaart had gekregen. Het lukte Napoli in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 74e minuut moest Napoli verder met een man minder, nadat M. Blasi een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Napoli
1
1
LIVE Fiorentina - Napoli 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Napoli Doelpunt E. Cavani met assist van A. Dossena Napoli
16' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor P. Krøldrup Fiorentina
24' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Lavezzi Napoli
50' Doelpunt Fiorentina Doelpunt G. DAgostino met assist van A. Gilardino Fiorentina
55' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Cavani Napoli
59' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Blasi Napoli
67' Rode kaart Fiorentina Rode kaart voor J. Vargas Fiorentina
67' Gele kaart Napoli Gele kaart voor H. Campagnaro Napoli
71' Wissel Fiorentina Wissel A. Cerci voor G. DAgostino Fiorentina
74' Tweede gele kaart Napoli Tweede gele kaart voor M. Blasi Napoli
78' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Hamsík Napoli
80' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Zanetti Fiorentina
81' Wissel Napoli Wissel C. Zúñiga voor E. Cavani Napoli
85' Wissel Fiorentina Wissel K. Babacar voor A. Gilardino Fiorentina
88' Wissel Napoli Wissel G. Grava voor A. Dossena Napoli
90' Wissel Napoli Wissel C. Lucarelli voor E. Lavezzi Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Napoli
Opstellingen Fiorentina - Napoli

Voorbeschouwing Fiorentina - Napoli

Fiorentina en Napoli treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Napoli in de Serie A vond plaats op 13 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fiorentina als Napoli wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.