Nabeschouwing Genoa - Chievo (1-3) || Serie A 2010/2011

Zondag 12 september 2010 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Genoa het zondag 12 september 2010 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chievo.

Via de Genoa - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Chievo (1-3)

Het Serie A duel tussen Genoa en Chievo is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Chievo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Destro. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Chievo dat via D. Moscardelli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Marcolini dacht na 56 minuten te scoren voor Chievo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde Chievo via S. Pellissier, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Chievo
1
3
LIVE Genoa - Chievo 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Genoa Doelpunt M. Destro met assist van R. Palacio Genoa
45' Doelpunt Chievo Doelpunt D. Moscardelli Chievo
46' Wissel Genoa Wissel H. Kharja voor A. Ranocchia Genoa
50' Gele kaart Genoa Gele kaart voor O. Milanetto Genoa
53' Gele kaart Chievo Gele kaart voor B. Cesar Chievo
56' Doelpunt Chievo Doelpunt M. Marcolini met assist van Luciano Chievo
59' Wissel Chievo Wissel G. Fernandes voor M. Marcolini Chievo
67' Wissel Chievo Wissel P. Granoche voor D. Moscardelli Chievo
72' Wissel Genoa Wissel Miguel Veloso voor O. Milanetto Genoa
74' Doelpunt Chievo Doelpunt S. Pellissier met assist van S. Bentivoglio Chievo
79' Wissel Genoa Wissel G. Rudolf voor M. Destro Genoa
85' Wissel Chievo Wissel M. Bogliacino voor S. Bentivoglio Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Chievo
Opstellingen Genoa - Chievo

Voorbeschouwing Genoa - Chievo

Genoa en Chievo treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Chievo in de Serie A vond plaats op 7 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Genoa favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Chievo slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.