Nabeschouwing Genoa - Inter Milan (0-1) || Serie A 2010/2011

Vrijdag 29 oktober 2010 - 21:45 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Genoa het vrijdag 29 oktober 2010 om 21:45 uur in eigen huis op tegen Inter Milan.

Via de Genoa - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Inter Milan (0-1)

Het Serie A duel tussen Genoa en Inter Milan is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 48e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Muntari. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Inter Milan
LIVE Genoa - Inter Milan 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Inter Wissel S. Muntari voor E. Cambiasso Inter
31' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. Santon Inter
48' Doelpunt Inter Doelpunt S. Muntari met assist van W. Sneijder Inter
58' Wissel Genoa Wissel M. Destro voor Chico Genoa
59' Wissel Genoa Wissel F. Zuculini voor G. Mesto Genoa
60' Gele kaart Genoa Gele kaart voor O. Milanetto Genoa
64' Wissel Inter Wissel L. Castellazzi voor Júlio César Inter
79' Wissel Genoa Wissel R. Boakye voor M. Rossi Genoa
81' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. Muntari Inter
83' Wissel Inter Wissel I. Córdoba voor J. Biabiany Inter
94' Gele kaart Genoa Gele kaart voor R. Boakye Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Inter Milan
Opstellingen Genoa - Inter Milan

Voorbeschouwing Genoa - Inter Milan

Genoa en Inter Milan treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 7 maart 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 3 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Genoa. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.