Nabeschouwing Genoa - Juventus (0-2) || Serie A 2010/2011

Zondag 21 november 2010 - 12:30 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Genoa het zondag 21 november 2010 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Juventus.

Via de Genoa - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Juventus (0-2)

Het Serie A duel tussen Genoa en Juventus is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 18e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van Eduardo. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Juventus dat via M. Krasic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Juventus
LIVE Genoa - Juventus 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Criscito Genoa
18' Eigen doelpunt Juventus Eigen doelpunt Eduardo Juventus
23' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Krasic met assist van F. Quagliarella Juventus
24' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Krasic Juventus
32' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Toni Genoa
33' Gele kaart Genoa Gele kaart voor K. Kaladze Genoa
46' Wissel Genoa Wissel H. Kharja voor A. Ranocchia Genoa
46' Wissel Genoa Wissel M. Destro voor G. Mesto Genoa
54' Wissel Juventus Wissel F. Sørensen voor M. Motta Juventus
61' Wissel Juventus Wissel M. Sissoko voor M. Krasic Juventus
62' Gele kaart Juventus Gele kaart voor F. Grosso Juventus
64' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Rafinha Genoa
79' Wissel Genoa Wissel G. Rudolf voor Miguel Veloso Genoa
80' Wissel Juventus Wissel H. Salihamidzic voor A. Aquilani Juventus
86' Gele kaart Genoa Gele kaart voor O. Milanetto Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Juventus
Opstellingen Genoa - Juventus

Voorbeschouwing Genoa - Juventus

Genoa en Juventus treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Juventus in de Serie A vond plaats op 14 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 4 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Genoa. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.