Nabeschouwing Genoa - Milan (1-1) || Serie A 2010/2011

Zondag 6 februari 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Genoa het zondag 6 februari 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Milan.

Via de Genoa - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Milan (1-1)

De Serie A 2010/2011 wedstrijd tussen Genoa en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 29e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van Alexandre Pato. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Genoa dat via A. Floro Flores dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Milan
1
1
LIVE Genoa - Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Genoa Wissel R. Palacio voor M. Destro Genoa
25' Gele kaart Milan Gele kaart voor D. Bonera Milan
29' Doelpunt Milan Doelpunt Alexandre Pato met assist van Z. Ibrahimovic Milan
46' Doelpunt Genoa Doelpunt A. Floro Flores Genoa
45' Gele kaart Milan Gele kaart voor Z. Ibrahimovic Milan
63' Wissel Milan Wissel A. Cassano voor Robinho Milan
70' Wissel Genoa Wissel A. Paloschi voor A. Floro Flores Genoa
75' Gele kaart Genoa Gele kaart voor A. Konko Genoa
75' Wissel Milan Wissel U. Emanuelson voor M. Flamini Milan
76' Gele kaart Milan Gele kaart voor Thiago Silva Milan
91' Wissel Genoa Wissel Rafinha voor A. Konko Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Milan
Opstellingen Genoa - Milan

Voorbeschouwing Genoa - Milan

Genoa en Milan treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Milan in de Serie A vond plaats op 25 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 4 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Genoa. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.