Nabeschouwing Genoa - Napoli (3-2) || Serie A 2011/2012

Zondag 29 januari 2012 - 15:00 uur

In de Serie A 2011/2012 neemt Genoa het zondag 29 januari 2012 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Napoli.

Via de Genoa - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Napoli (3-2)

Het Serie A duel tussen Genoa en Napoli is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Palacio. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Genoa dat via A. Gilardino dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Palacio dacht na 70 minuten te scoren voor Genoa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Napoli via E. Cavani, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 82 minuten spelen wist Napoli via E. Lavezzi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Napoli
3
2
LIVE Genoa - Napoli 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Genoa Gele kaart voor J. Kucka Genoa
4' Gele kaart Napoli Gele kaart voor P. Cannavaro Napoli
31' Doelpunt Genoa Doelpunt R. Palacio met assist van A. Gilardino Genoa
36' Doelpunt Genoa Doelpunt A. Gilardino met assist van G. Sculli Genoa
41' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Lavezzi Napoli
43' Gele kaart Genoa Gele kaart voor G. Mesto Genoa
46' Wissel Napoli Wissel C. Maggio voor P. Cannavaro Napoli
50' Gele kaart Napoli Gele kaart voor B. Dzemaili Napoli
56' Wissel Napoli Wissel E. Cavani voor C. Zúñiga Napoli
59' Gele kaart Genoa Gele kaart voor B. Jankovic Genoa
70' Doelpunt Genoa Doelpunt R. Palacio met assist van A. Gilardino Genoa
73' Wissel Genoa Wissel F. Seymour voor B. Jankovic Genoa
73' Wissel Napoli Wissel E. Vargas voor G. Pandev Napoli
78' Wissel Genoa Wissel V. Birsa voor G. Sculli Genoa
81' Doelpunt Napoli Doelpunt E. Cavani met assist van C. Maggio Napoli
81' Wissel Genoa Wissel M. Sampirisi voor D. Biondini Genoa
82' Doelpunt Napoli Doelpunt E. Lavezzi met assist van W. Gargano Napoli
90' Gele kaart Genoa Gele kaart voor R. Palacio Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Napoli
Opstellingen Genoa - Napoli

Voorbeschouwing Genoa - Napoli

Genoa en Napoli treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Napoli in de Serie A vond plaats op 21 december 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Genoa favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Napoli slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.