Nabeschouwing Genoa - Novara (1-0) || Serie A 2011/2012

Zondag 20 november 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2011/2012 neemt Genoa het zondag 20 november 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Novara.

Via de Genoa - Novara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Novara (1-0)

Het Serie A duel tussen Genoa en Novara is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor L. Antonelli in de 43e minuut, waardoor Genoa met een man minder kwam te staan. In de 82e minuut kreeg R. Meggiorini van Novara voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Novara de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Miguel Veloso dacht na 86 minuten te scoren voor Genoa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Novara
1
0
LIVE Genoa - Novara 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Novara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Genoa Gele kaart voor K. Constant Genoa
32' Gele kaart Novara Gele kaart voor R. Rubino Novara
41' Gele kaart Novara Gele kaart voor M. Centurioni Novara
43' Rode kaart Genoa Rode kaart voor L. Antonelli Genoa
46' Wissel Genoa Wissel D. Dainelli voor K. Constant Genoa
55' Gele kaart Genoa Gele kaart voor E. Moretti Genoa
59' Wissel Novara Wissel A. Pinardi voor A. Mazzarani Novara
64' Wissel Genoa Wissel C. Jorquera voor A. Merkel Genoa
75' Wissel Genoa Wissel L. Pratto voor A. Caracciolo Genoa
81' Gele kaart Novara Gele kaart voor R. Meggiorini Novara
82' Tweede gele kaart Novara Tweede gele kaart voor R. Meggiorini Novara
86' Doelpunt Genoa Doelpunt Miguel Veloso met assist van L. Pratto Genoa
87' Wissel Novara Wissel P. Granoche voor F. Marianini Novara
89' Gele kaart Genoa Gele kaart voor R. Palacio Genoa
89' Gele kaart Novara Gele kaart voor M. Morganella Novara
90' Wissel Novara Wissel L. Giorgi voor I. Radovanovic Novara