Nabeschouwing Genoa - Sampdoria (2-1) || Serie A 2010/2011

Zondag 8 mei 2011 - 20:45 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Genoa het zondag 8 mei 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sampdoria.

Via de Genoa - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Sampdoria (2-1)

Het Serie A duel tussen Genoa en Sampdoria is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 46e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Floro Flores. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Sampdoria dat via N. Pozzi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Boselli dacht na 96 minuten te scoren voor Genoa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 90e minuut moest Genoa verder met een man minder, nadat G. Mesto een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Sampdoria
2
1
LIVE Genoa - Sampdoria 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Criscito Genoa
33' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor F. Tissone Sampdoria
42' Gele kaart Genoa Gele kaart voor M. Rossi Genoa
46' Doelpunt Genoa Doelpunt A. Floro Flores met assist van R. Palacio Genoa
46' Gele kaart Genoa Gele kaart voor A. Floro Flores Genoa
52' Gele kaart Genoa Gele kaart voor G. Mesto Genoa
56' Wissel Sampdoria Wissel S. Guberti voor Z. Laczkó Sampdoria
59' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor D. Mannini Sampdoria
66' Doelpunt Sampdoria Doelpunt N. Pozzi met assist van A. Palombo Sampdoria
69' Wissel Sampdoria Wissel A. Poli voor F. Tissone Sampdoria
72' Gele kaart Genoa Gele kaart voor O. Milanetto Genoa
73' Wissel Genoa Wissel L. Antonelli voor Rafinha Genoa
79' Wissel Sampdoria Wissel M. Maccarone voor N. Pozzi Sampdoria
82' Wissel Genoa Wissel M. Boselli voor A. Floro Flores Genoa
96' Doelpunt Genoa Doelpunt M. Boselli met assist van O. Milanetto Genoa
90' Tweede gele kaart Genoa Tweede gele kaart voor G. Mesto Genoa
91' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor R. Ziegler Sampdoria
94' Wissel Genoa Wissel A. Konko voor J. Kucka Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Sampdoria
Opstellingen Genoa - Sampdoria

Voorbeschouwing Genoa - Sampdoria

Genoa en Sampdoria treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 16 februari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Genoa favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Sampdoria slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.