Nabeschouwing Hellas Verona - Napoli (2-5) || Serie A 2022/2023

Maandag 15 augustus 2022 - 18:30 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Hellas Verona het maandag 15 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Napoli (2-5)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 2-5 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door K. Lasagna, waarmee Hellas Verona met 1-0 de leiding nam. Napoli kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Kvaratskhelia, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette V. Osimhen zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Napoli de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Henry de 2-2 maakte voor Hellas Verona. Napoli leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 55 minuten op voorsprong na een goal van P. Zielinski: 2-3. In de 65e minuut was het S. Lobotka van Napoli wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens Napoli mocht M. Politano in de 79e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Michael Fabbri en eindigde de wedstrijd dus met een 2-5 stand in het voordeel van Napoli.

LIVE Hellas Verona - Napoli 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt K. Lasagna met assist van K. Gunter Hellas Verona 1-0
37' Doelpunt Napoli Doelpunt K. Kvaratskhelia met assist van H. Lozano Napoli 1-1
46' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Hongla Hellas Verona
48' Doelpunt Napoli Doelpunt V. Osimhen met assist van G. Di Lorenzo Napoli 1-2
48' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt T. Henry met assist van D. Faraoni Hellas Verona 2-2
52' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor B. Amione Hellas Verona
54' Gele kaart Napoli Gele kaart voor V. Osimhen Napoli
55' Doelpunt Napoli Doelpunt P. Zielinski met assist van K. Kvaratskhelia Napoli 2-3
59' Wissel Hellas Verona Wissel P. Retsos voor B. Amione Hellas Verona
59' Wissel Hellas Verona Wissel R. Piccoli voor T. Henry Hellas Verona
65' Doelpunt Napoli Doelpunt S. Lobotka met assist van M. Rui Napoli 2-4
67' Wissel Hellas Verona Wissel A. Barak voor M. Hongla Hellas Verona
68' Wissel Napoli Wissel E. Elmas voor K. Kvaratskhelia Napoli
72' Wissel Hellas Verona Wissel M. Djuric voor K. Lasagna Hellas Verona
76' Wissel Napoli Wissel M. Politano voor H. Lozano Napoli
76' Wissel Napoli Wissel A. Zerbin voor P. Zielinski Napoli
79' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Politano met assist van V. Osimhen Napoli 2-5
83' Wissel Napoli Wissel A. Ounas voor V. Osimhen Napoli
83' Wissel Napoli Wissel M. Olivera voor M. Rui Napoli
83' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Ounas Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Ounas Napoli
93' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Kim Min-Jae Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Napoli
Opstellingen Hellas Verona - Napoli
De opstellingen van Hellas Verona en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.