Nabeschouwing Inter Milan - Atalanta (0-0) || Serie A 2011/2012

Zondag 18 maart 2012 - 15:00 uur

In de Serie A 2011/2012 neemt Inter Milan het zondag 18 maart 2012 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta.

Via de Inter Milan - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Atalanta (0-0)

De Serie A 2011/2012 wedstrijd tussen Inter Milan en Atalanta geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Atalanta
LIVE Inter Milan - Atalanta 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor G. Bellini Atalanta
32' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor L. Cigarini Atalanta
54' Wissel Atalanta Wissel M. Gabbiadini voor G. Marilungo Atalanta
60' Gele kaart Inter Gele kaart voor Lúcio Inter
63' Wissel Inter Wissel M. Zárate voor D. Milito Inter
66' Wissel Inter Wissel M. Faraoni voor J. Obi Inter
75' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. Moralez Atalanta
77' Wissel Inter Wissel L. Castaignos voor A. Poli Inter
77' Wissel Atalanta Wissel Ferreira Pinto voor A. Carrozza Atalanta
85' Gele kaart Inter Gele kaart voor W. Samuel Inter
86' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor C. Carmona Atalanta
86' Wissel Atalanta Wissel G. Stendardo voor G. Bellini Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Atalanta
Opstellingen Inter Milan - Atalanta

Voorbeschouwing Inter Milan - Atalanta

Inter Milan en Atalanta treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Atalanta in de Serie A vond plaats op 26 oktober 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.