Nabeschouwing Inter Milan - Genoa (5-2) || Serie A 2010/2011

Zondag 6 maart 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Inter Milan het zondag 6 maart 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Genoa.

Via de Inter Milan - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Genoa (5-2)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Genoa is geëindigd in een 5-2 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 40e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Palacio. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Inter dat via G. Pazzini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Etoo dacht na 51 minuten te scoren voor Inter, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Inter via S. Etoo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 71 minuten spelen wist Inter via G. Pandev de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 84e minuut scoorde Y. Nagatomo namens Inter. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 91e minuut leek M. Boselli te scoren voor Genoa, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Genoa
5
2
LIVE Inter Milan - Genoa 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Genoa Doelpunt R. Palacio met assist van A. Konko Genoa
46' Wissel Inter Wissel G. Pandev voor D. Stankovic Inter
47' Gele kaart Genoa Gele kaart voor K. Kaladze Genoa
50' Doelpunt Inter Doelpunt G. Pazzini met assist van Maicon Inter
51' Doelpunt Inter Doelpunt S. Etoo met assist van G. Pandev Inter
57' Doelpunt Inter Doelpunt S. Etoo Inter
71' Doelpunt Inter Doelpunt G. Pandev met assist van W. Sneijder Inter
74' Wissel Inter Wissel H. Kharja voor G. Pazzini Inter
74' Wissel Genoa Wissel L. Antonelli voor A. Paloschi Genoa
76' Wissel Genoa Wissel M. Boselli voor A. Konko Genoa
78' Wissel Inter Wissel Y. Nagatomo voor A. Ranocchia Inter
82' Wissel Genoa Wissel Chico voor K. Kaladze Genoa
84' Doelpunt Inter Doelpunt Y. Nagatomo met assist van H. Kharja Inter
91' Doelpunt Genoa Doelpunt M. Boselli met assist van R. Palacio Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Genoa
Opstellingen Inter Milan - Genoa

Voorbeschouwing Inter Milan - Genoa

Inter Milan en Genoa treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Genoa in de Serie A vond plaats op 29 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Genoa slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.