Nabeschouwing Inter Milan - Lazio (2-1) || Serie A 2010/2011

Zaterdag 23 april 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Inter Milan het zaterdag 23 april 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lazio.

Via de Inter Milan - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Lazio (2-1)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Lazio is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Júlio César in de 22e minuut, waardoor Inter met een man minder kwam te staan. In de 24e minuut was het Lazio dat via M. Zárate dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. W. Sneijder dacht na 40 minuten te scoren voor Inter, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 53e minuut scoorde Inter via S. Etoo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 66e minuut werd S. Mauri van Lazio met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Inter met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Lazio
2
1
LIVE Inter Milan - Lazio 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Rode kaart Inter Rode kaart voor Júlio César Inter
23' Wissel Inter Wissel L. Castellazzi voor D. Milito Inter
24' Penalty Lazio Penalty M. Zárate Lazio
38' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Garrido Lazio
40' Doelpunt Inter Doelpunt W. Sneijder met assist van S. Etoo Inter
42' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Ledesma Lazio
50' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Zárate Lazio
52' Wissel Inter Wissel M. Mariga voor D. Stankovic Inter
53' Doelpunt Inter Doelpunt S. Etoo met assist van J. Zanetti Inter
62' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Mariga Inter
66' Rode kaart Lazio Rode kaart voor S. Mauri Lazio
70' Wissel Lazio Wissel L. Kozák voor S. Floccari Lazio
71' Wissel Lazio Wissel C. Brocchi voor M. Bresciano Lazio
78' Wissel Inter Wissel J. Obi voor W. Sneijder Inter
81' Wissel Lazio Wissel T. Rocchi voor Garrido Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Lazio
Opstellingen Inter Milan - Lazio

Voorbeschouwing Inter Milan - Lazio

Inter Milan en Lazio treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Lazio in de Serie A vond plaats op 3 december 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Lazio slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.