Nabeschouwing Inter Milan - Roma (5-3) || Serie A 2010/2011

Zondag 6 februari 2011 - 20:45 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Inter Milan het zondag 6 februari 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roma.

Via de Inter Milan - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Roma (5-3)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Roma is geëindigd in een 5-3 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Sneijder. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het Roma dat via Fábio Simplício dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Etoo dacht na 35 minuten te scoren voor Inter, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde Inter via S. Etoo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 63e minuut werd N. Burdisso van Roma met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Inter met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 71e minuut scoorde Thiago Motta namens Inter. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 75e minuut leek M. Vucinic te scoren voor Roma, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 81e minuut leek S. Loria te scoren voor Roma, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 90e minuut leek E. Cambiasso te scoren voor Inter, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Roma
5
3
LIVE Inter Milan - Roma 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Inter Doelpunt W. Sneijder met assist van Maicon Inter
13' Doelpunt Roma Doelpunt Fábio Simplício met assist van M. Cassetti Roma
35' Doelpunt Inter Doelpunt S. Etoo met assist van W. Sneijder Inter
37' Gele kaart Inter Gele kaart voor H. Kharja Inter
43' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Borriello Roma
63' Penalty Inter Penalty S. Etoo G. Pazzini Inter
63' Rode kaart Roma Rode kaart voor N. Burdisso Roma
64' Wissel Roma Wissel S. Loria voor J. Ménez Roma
67' Wissel Roma Wissel Taddei voor S. Perrotta Roma
70' Wissel Inter Wissel D. Milito voor G. Pazzini Inter
71' Doelpunt Inter Doelpunt Thiago Motta met assist van S. Etoo Inter
71' Wissel Roma Wissel L. Greco voor Fábio Simplício Roma
75' Doelpunt Roma Doelpunt M. Vucinic met assist van D. De Rossi Roma
75' Wissel Inter Wissel Y. Nagatomo voor W. Sneijder Inter
81' Doelpunt Roma Doelpunt S. Loria met assist van Juan Roma
88' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. De Rossi Roma
90' Doelpunt Inter Doelpunt E. Cambiasso met assist van J. Zanetti Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Roma
Opstellingen Inter Milan - Roma

Voorbeschouwing Inter Milan - Roma

Inter Milan en Roma treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Roma in de Serie A vond plaats op 25 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 4 keer wist de ploeg van Inter Milan te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Inter Milan. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.