Nabeschouwing Inter Milan - Sampdoria (1-1) || Serie A 2010/2011

Zondag 24 oktober 2010 - 20:45 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Inter Milan het zondag 24 oktober 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sampdoria.

Via de Inter Milan - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Sampdoria (1-1)

De Serie A 2010/2011 wedstrijd tussen Inter Milan en Sampdoria geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 62e minuut dacht Sampdoria op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Guberti. Helaas voor Sampdoria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut was het Inter dat via S. Etoo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Sampdoria
1
1
LIVE Inter Milan - Sampdoria 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor M. Volta Sampdoria
62' Doelpunt Sampdoria Doelpunt S. Guberti met assist van A. Cassano Sampdoria
63' Wissel Inter Wissel G. Pandev voor J. Biabiany Inter
67' Wissel Sampdoria Wissel A. Poli voor F. Tissone Sampdoria
71' Wissel Sampdoria Wissel G. Marilungo voor S. Guberti Sampdoria
77' Wissel Inter Wissel D. Santon voor C. Chivu Inter
78' Wissel Sampdoria Wissel Angelo Da Costa voor G. Curci Sampdoria
80' Doelpunt Inter Doelpunt S. Etoo met assist van Philippe Coutinho Inter
82' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor Angelo Da Costa Sampdoria
83' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor G. Pazzini Sampdoria
88' Wissel Inter Wissel J. Obi voor Philippe Coutinho Inter
96' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor L. Zauri Sampdoria
92' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Poli Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Sampdoria
Opstellingen Inter Milan - Sampdoria

Voorbeschouwing Inter Milan - Sampdoria

Inter Milan en Sampdoria treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 20 februari 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Sampdoria slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.