Nabeschouwing Juventus - Brescia (2-1) || Serie A 2010/2011

Zondag 20 maart 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Juventus het zondag 20 maart 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Brescia.

Via de Juventus - Brescia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Brescia (2-1)

Het Serie A duel tussen Juventus en Brescia is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Krasic. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Brescia dat via Eder dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Del Piero dacht na 68 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 71e minuut moest Brescia verder met een man minder, nadat V. Mareco een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Brescia
2
1
LIVE Juventus - Brescia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Brescia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Krasic met assist van A. Matri Juventus
28' Gele kaart Brescia Gele kaart voor V. Mareco Brescia
42' Doelpunt Brescia Doelpunt Eder met assist van Á. Vass Brescia
58' Wissel Brescia Wissel D. Lanzafame voor N. Cordova Brescia
67' Wissel Juventus Wissel A. Barzagli voor A. Traoré Juventus
68' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Del Piero met assist van C. Marchisio Juventus
71' Tweede gele kaart Brescia Tweede gele kaart voor V. Mareco Brescia
76' Wissel Brescia Wissel D. Baiocco voor P. Kone Brescia
77' Wissel Brescia Wissel Jonathas voor A. Diamanti Brescia
82' Wissel Juventus Wissel L. Toni voor A. Matri Juventus
88' Wissel Juventus Wissel J. Martínez voor A. Del Piero Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Brescia
Opstellingen Juventus - Brescia

Voorbeschouwing Juventus - Brescia

Juventus en Brescia treffen elkaar in de 30e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Brescia in de Serie A vond plaats op 10 november 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.