Nabeschouwing Juventus - Cagliari (4-2) || Serie A 2010/2011

Zondag 26 september 2010 - 20:45 uur



In de Serie A 2010/2011 neemt Juventus het zondag 26 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cagliari.

Via de Juventus - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Cagliari (4-2)

Het Serie A duel tussen Juventus en Cagliari is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Krasic. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Cagliari dat via A. Matri dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Krasic dacht na 34 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Juventus via R. Nainggolan, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 70 minuten spelen wist Juventus via M. Krasic de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 81e minuut scoorde A. Matri namens Cagliari. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Cagliari
Goals
4
2
LIVE Juventus - Cagliari 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Krasic Juventus
20' Doelpunt Cagliari Doelpunt A. Matri Cagliari
34' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Krasic met assist van S. Pepe Juventus
36' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Agostini Cagliari
37' Gele kaart Juventus Gele kaart voor L. Rinaudo Juventus
56' Eigen doelpunt Juventus Eigen doelpunt R. Nainggolan Juventus
62' Wissel Cagliari Wissel Nenê voor A. Cossu Cagliari
65' Wissel Cagliari Wissel F. Pisano voor G. Perico Cagliari
70' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Krasic Juventus
71' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Krasic Juventus
72' Wissel Cagliari Wissel S. Laner voor R. Acquafresca Cagliari
75' Wissel Juventus Wissel N. Legrottaglie voor L. Rinaudo Juventus
78' Wissel Juventus Wissel M. Sissoko voor A. Aquilani Juventus
80' Wissel Juventus Wissel A. Del Piero voor V. Iaquinta Juventus
81' Doelpunt Cagliari Doelpunt A. Matri met assist van A. Lazzari Cagliari
85' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Sissoko Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Cagliari
Opstellingen Juventus - Cagliari

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Juventus - Cagliari

Juventus en Cagliari treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Cagliari in de Serie A vond plaats op 11 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Juventus 4
Winst Cagliari 2
Gelijkspel 2
Totaal 8
Tags
Juventus - Cagliari Opstelling Juventus Opstelling Cagliari Live Juventus - Cagliari Live Juventus - Cagliari kijken Juventus - Cagliari kijken Live Juventus - Cagliari stream Juventus - Cagliari Fox Sports Nabeschouwing Juventus - Cagliari Uitslag Juventus - Cagliari Statistieken Juventus - Cagliari Serie A 2010/2011 Juventus - Cagliari wedden Juventus - Cagliari gokken Juventus - Cagliari Unibet