Nabeschouwing Juventus - Lecce (4-0) || Serie A 2010/2011

Zondag 17 oktober 2010 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Juventus het zondag 17 oktober 2010 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lecce.

Via de Juventus - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Lecce (4-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en Lecce is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Aquilani. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Juventus dat via Felipe Melo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Quagliarella dacht na 44 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 82e minuut scoorde Juventus via A. Del Piero, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Lecce
4
0
LIVE Juventus - Lecce 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Aquilani met assist van C. Marchisio Juventus
17' Gele kaart Lecce Gele kaart voor D. Mesbah Lecce
25' Gele kaart Lecce Gele kaart voor R. Olivera Lecce
34' Penalty Juventus Penalty Felipe Melo M. Krasic Juventus
44' Doelpunt Juventus Doelpunt F. Quagliarella met assist van M. Krasic Juventus
46' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Fabiano Lecce
46' Wissel Lecce Wissel G. Vives voor Jeda Lecce
46' Wissel Lecce Wissel E. Ofere voor R. Olivera Lecce
55' Wissel Lecce Wissel G. Munari voor I. Piatti Lecce
60' Gele kaart Lecce Gele kaart voor S. Ferrario Lecce
64' Wissel Juventus Wissel M. Sissoko voor Felipe Melo Juventus
76' Wissel Juventus Wissel S. Pepe voor A. Aquilani Juventus
77' Wissel Juventus Wissel A. Del Piero voor F. Quagliarella Juventus
82' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Del Piero met assist van M. Krasic Juventus
92' Gele kaart Lecce Gele kaart voor C. Grossmüller Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Lecce
Opstellingen Juventus - Lecce

Voorbeschouwing Juventus - Lecce

Juventus en Lecce treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Lecce in de Serie A vond plaats op 3 mei 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.