Nabeschouwing Juventus - Novara (2-0) || Serie A 2011/2012

Zondag 18 december 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2011/2012 neemt Juventus het zondag 18 december 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Novara.

Via de Juventus - Novara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Novara (2-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en Novara is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Pepe. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut was het Juventus dat via F. Quagliarella dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Novara
2
0
LIVE Juventus - Novara 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Novara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Juventus Doelpunt S. Pepe met assist van P. De Ceglie Juventus
19' Wissel Novara Wissel M. Paci voor P. Dellafiore Novara
44' Gele kaart Novara Gele kaart voor F. Marianini Novara
52' Gele kaart Novara Gele kaart voor M. Centurioni Novara
55' Wissel Novara Wissel F. Porcari voor F. Marianini Novara
60' Gele kaart Juventus Gele kaart voor E. Giaccherini Juventus
63' Wissel Juventus Wissel M. Estigarribia voor A. Del Piero Juventus
75' Doelpunt Juventus Doelpunt F. Quagliarella met assist van A. Pirlo Juventus
76' Wissel Novara Wissel A. Mazzarani voor R. Rubino Novara
77' Wissel Juventus Wissel A. Matri voor F. Quagliarella Juventus
80' Wissel Juventus Wissel M. Pazienza voor A. Pirlo Juventus