Nabeschouwing Juventus - Parma (1-4) || Serie A 2010/2011

Donderdag 6 januari 2011 - 12:30 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Juventus het donderdag 6 januari 2011 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Parma.

Via de Juventus - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Parma (1-4)

Het Serie A duel tussen Juventus en Parma is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Parma. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Felipe Melo in de 17e minuut, waardoor Juventus met een man minder kwam te staan. In de 41e minuut was het Parma dat via S. Giovinco dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Giovinco dacht na 48 minuten te scoren voor Parma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 60e minuut scoorde Juventus via N. Legrottaglie, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 62 minuten spelen wist Parma via H. Crespo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 92e minuut scoorde R. Palladino namens Parma. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Parma
1
4
LIVE Juventus - Parma 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Wissel Juventus Wissel Amauri voor F. Quagliarella Juventus
17' Rode kaart Juventus Rode kaart voor Felipe Melo Juventus
31' Wissel Juventus Wissel S. Pepe voor A. Del Piero Juventus
41' Doelpunt Parma Doelpunt S. Giovinco Parma
45' Gele kaart Parma Gele kaart voor C. Zaccardo Parma
48' Doelpunt Parma Doelpunt S. Giovinco met assist van F. Valiani Parma
57' Wissel Juventus Wissel M. Sissoko voor F. Sørensen Juventus
58' Gele kaart Parma Gele kaart voor G. Paletta Parma
60' Doelpunt Juventus Doelpunt N. Legrottaglie met assist van A. Aquilani Juventus
62' Penalty Parma Penalty H. Crespo Parma
65' Wissel Parma Wissel R. Palladino voor H. Crespo Parma
88' Wissel Parma Wissel Toni Calvo voor S. Giovinco Parma
92' Doelpunt Parma Doelpunt R. Palladino met assist van C. Zaccardo Parma
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Parma
Opstellingen Juventus - Parma

Voorbeschouwing Juventus - Parma

Juventus en Parma treffen elkaar in de 18e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Parma in de Serie A vond plaats op 9 mei 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Parma. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Parma slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.