Nabeschouwing Lazio - Bari 1908 (1-0) || Serie A 2010/2011

Zondag 20 februari 2011 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Lazio het zondag 20 februari 2011 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bari 1908. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio - Bari 1908 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Bari 1908 (1-0)

Het Serie A duel tussen Lazio en Bari 1908 is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 6e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van Hernanes. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Bari 1908
1
0
LIVE Lazio - Bari 1908 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Bari 1908 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Lazio Doelpunt Hernanes met assist van G. Sculli Lazio
39' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor M. Rossi Bari 1908
46' Wissel Bari 1908 Wissel J. Castillo voor S. Bentivoglio Bari 1908
63' Wissel Lazio Wissel C. Brocchi voor Á. González Lazio
65' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Matuzalém Lazio
72' Wissel Bari 1908 Wissel A. Ghezzal voor A. Parisi Bari 1908
72' Wissel Bari 1908 Wissel G. Rudolf voor S. Okaka Bari 1908
73' Wissel Lazio Wissel G. Stendardo voor G. Biava Lazio
78' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor S. Almirón Bari 1908
80' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor M. Donati Bari 1908
84' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor A. Ghezzal Bari 1908
85' Wissel Lazio Wissel M. Zárate voor Hernanes Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Bari 1908
Opstellingen Lazio - Bari 1908

Voorbeschouwing Lazio - Bari 1908

Lazio en Bari 1908 treffen elkaar in de 26e speelronde van de Serie A van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Bari 1908 in de Serie A vond plaats op 17 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Bari 1908 favoriet. 2 keer wist de ploeg van Lazio te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lazio. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.