Nabeschouwing Lazio - Brescia (1-0) || Serie A 2010/2011

Zondag 3 oktober 2010 - 15:00 uur

In de Serie A 2010/2011 neemt Lazio het zondag 3 oktober 2010 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Brescia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio - Brescia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Brescia (1-0)

Het Serie A duel tussen Lazio en Brescia is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 45e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Mauri. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut kreeg A. Diamanti van Brescia voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Brescia de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Brescia
1
0
LIVE Lazio - Brescia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Brescia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Brescia Gele kaart voor A. Diamanti Brescia
38' Gele kaart Brescia Gele kaart voor F. Bega Brescia
45' Doelpunt Lazio Doelpunt S. Mauri met assist van Hernanes Lazio
59' Wissel Lazio Wissel M. Bresciano voor Hernanes Lazio
60' Wissel Brescia Wissel D. Possanzini voor Andrea Caracciolo Brescia
65' Wissel Lazio Wissel T. Rocchi voor M. Zárate Lazio
70' Wissel Brescia Wissel P. Kone voor D. Baiocco Brescia
73' Tweede gele kaart Brescia Tweede gele kaart voor A. Diamanti Brescia
75' Gele kaart Lazio Gele kaart voor G. Biava Lazio
83' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Bresciano Lazio
86' Wissel Lazio Wissel P. Foggia voor S. Floccari Lazio
90' Wissel Brescia Wissel A. Budel voor N. Cordova Brescia